Posts

Showing posts from December, 2011

Musicians who will Concert in Early 2012 in Indonesia

Image
Foreign musicians concerts who will be held in MARCH 2012 (In Indonesia) NEW POST ! ^.^ 
The arrival of a group of foreign musicians to Indonesia still continues and the more crowded in 2012. Because of the tight schedule, the distance between the time the concert was getting closer. Is it beneficial or troublesome? Only the audience can decide.

  In January 2012, has been waiting for a line of foreign artists who will hold a concert in Indonesia. Not only in Jakarta, they will also be performing in several other cities. Here they are:

1. January 7, 2012: Scissor Sisters at the Hard Rock Cafe, Bali.
To watch the concert disco pop music group from the U.S., which popular with "I Do not Feel Like Dancin"
Just go ahead to buy a ticket for Rp 500,000 (presale). They say, a single from their new album will be released five days before their arrival. Organizers: Hard Rock Café Bali with Singapore-based promoter, LAMC Productions.
2. January 11, 2012: Foster the People at Tennis In…

Nyan ♥

Image
Nyan.. kangen nyan... kemarin.. kata teh iin si nyan ada di garasi, terus pas mobil mau masuk dia kelindes :( AAAAAAH!! GAK RELA!!! kucing kesayangan aku. . . :(
  Aku nya kemarin pas jam 4 sore tidur.. terus baru hari ini, aku bangun pagi-pagi mau ke Brigif.. teh iin ngasih tau itu.. aaaah.... sedih!!! :(   Nyan :'( padahal.. aku susah-susah ngerawat.. ngemandi'innya... ngasih makannya..  aku kan kepengennya dia sampe punya anak :( aaaa!!! gak rela YA ALLAH!! :'( udah hampir setaun dia sama aku :(
*nyan : kucing aku KESAYANGAN!! *teh iin : yang suka bantu'in di rumah nenek


& GUE GALAU


Lady Gaga - Marry The Night

Image
*Marry The Night* 

I'm gonna marry the night
I won't give up on my life
I'm a warrior queen
Live passionately tonight


I'm gonna marry the dark
Gonna make love to the stark
I'm a soldier to my own emptiness
I am a winner

I'm gonna marry the night
I'm gonna marry the night
I'm gonna marry the night

I'm gonna marry the night
I'm not gonna cry anymore
I'm gonna marry the night
Leave nothing on these streets to explore

M-m-m-Marry m-m-m-marry m-m-m-marry the night
Oh m-m-marry m-m-m-marry m-m-m-marry the night

I'm gonna lace up my boots
Throw on some leather and cruise
Down the streets that I love
In my fishnet gloves
I'm a sinner

Then I'll go down to the bar
But I won't cry anymore
I hold my whiskey up high
Kiss the bartender twice
I'm a loser

I'm gonna marry the night
I'm gonna marry the night

I'm gonna marry the night
I'm not gonna cry anymore
I'm gonna marry the night
Leave nothing on these streets to explore

M…

Internet??

Image
INTERNET!
  Ngomongin tentang internet, pasti semua pada tau kan? pasti semua suka sama yang namanya "internet" mungkin diantara readers sekalian ada yang menganggap "Internetan itu Obat sehari-hari"
hm.. jangan sampe adiccted banget ya sama INTERNET

  Eiiits! bukan INTERNET = INdomie TEloR korNET -.-" atau iklan AXIS :D (maksudnya aku gak ngomonginn Axis atau iklannya ya :p)
Sekarang jaman udah maju cuy! Kalo lu gak suka internet'an, lu gaptekabiess! :D hahaa.. lebay!! tapi gak segitunya kok ;)

  Tapi bener lho! jaman sekarang udah modern, mau internet'an atau facebook'an udah gampang banget!!
Fitur di Hape-hape / handphone yang harganya sekitar 200ribu, 300ribu, ataupun yang hape super diskon 50% itu! ADA social networknya, chatting, video call dan lain-lain


^^^^^^^FLASHBACK!^^^^^^   Se'inget diriku (ce'ilaah *diriku*) dulu yang seumuran sama gue/aku/saya (btw aku 16, tahun ini), sekitar tahun 1999'an atau sampe 2001'an, ibu pernah…